ET KREATIVT LYKKETREFFJeff Wasserman og Lars Beckstrøm hadde felles interesse for amerikansk, irsk og skandinavisk folkemusikk – så de slo seg sammen og dannet en akustisk duo.

De møttes på en månedlig jam-session i 2017 på “Valkyrien Restaurant” (fødestedet for Valkyrien Allstars). De fant raskt tonen, da de begge oppdaget at de delte en forkjærlighet for de britiske øyer og amerikansk folkemusikk fra både 60- og 70-tallet, som Incredible String Band, Fairport Convention, Mike Seeger, og John Prine, samt tradisjonell folkemusikk fra disse landene. Disse utenfor-allfarvei-låtene skapte meget god stemning rundt bordet og i lokalet.

Siden den gang har de møttes ukentlig –  til og med hver uke gjennom hele pandemien. Både Beckstrøm (bedre kjent fra deLillos, Beckstrøm Kvartett, Humble Servants, Dei nye kapellanane) og Wasserman (bedre kjent Gone At Last, Jeffrey’s Reverie og som tekstforfatter av hits som “Everyone Needs A Friend” og “Tell Me Where You’re Going” og som tekstforfatter for bl.a. Adam Douglas, Knut Reiersrud, Jonas Fjeld) er anerkjente låtskrivere og begge har utgitt en rekke album med egne låter. Det tok ikke lang tid før de begynte å skrive låter sammen. 
Etter flere vellykkede konserter ser de nå fram til å fortsette som en duo og er allerede i gang med plateinnspilling.
Begge to er multi-instrumentalister, og sammen skaper de nye og spennende arrangementer på en folkemusikalsk reise med egne sanger og tradisjonelle keltiske og amerikanske låter og noe norsk også.
Erfaring kan ikke læres bort, den må læres over tid. Med til sammen 70 års erfaring fra tusenvis av livekonserter, har Beckstrøm & Wasserman mestret kunsten å løfte- og gripe tak i publikums hjerterot.
Lars Beckstrøm – mandolin, gitar, bouzoki, sang
Jeff Wasserman – gitar, mandocello, mandolin, fele, sang